informatie voor jongeren

Over de denktank

In 2020 starten we met het Proximity Project. Met het Proximity Project doen we onderzoek bij ongeveer 2000 middelbare scholieren (meer informatie over het Proximity Project lees je hier)

 

Voordat we hiermee kunnen starten moeten we eerst goed bedenken hoe we het onderzoek precies gaan uitvoeren. We hebben hier natuurlijk al allerlei ideeën over, maar we zijn ook heel benieuwd naar de ideeën van jongeren zelf! Zijn zij het eens met onze onderzoeksvragen, of denken zij dat we belangrijke dingen zijn vergeten? Vinden ze onze vragenlijsten geschikt? En hoe kunnen we het onderzoek leuk maken voor jongeren? 

 

Om antwoorden te vinden op deze vragen, hebben we een jongerendenktank opgericht. De denktank bestaat uit zeven jongeren, die met ons meedenken en advies geven over het onderzoek.

Lijkt het jou ook leuk om met ons mee te denken? Stuur ons dan een mailtje, appje of vul het contactformulier in.

veelgestelde vragen

Op dit moment hebben we genoeg jongeren in onze denktank. Lijkt het je toch heel leuk om met ons mee te doen? Stuur ons dan een mailtje, appje of vul het contactformulier in. Dan kijken wij hoe we elkaar kunnen helpen!